maandag 9 september 2013

Savanna - Memphis

Wat een pech, mij geliefde tabletje laadt niet meer op. Dit wordt dus een vervroegd einde van mijn blog. Ik kan geen foto's meer uploaden. Ik zal wel proberen af en toe een stukje te schrijven.

Toch hebben we een leuke dag. We zijn aangekomen in Memphis. We gingen op zoek naar een hotel in het centrum. Dat is nog niet zo makelijk. Weinig mensen op straat, maar toch zitten de meeste hotels vol. Waarschijnlijk liggen de mensen nog hun roes uit te slapen in de hotels.
Uiteindelijk kwamen we in een super chique hotel terecht waar ze nog wel kamers hadden. We moesten er wel de hoofdprijs voor betalen. We gingen heel sip kijken en zeiden gekscherend dat we dan maar niet gingen eten.
Dat had effect want we kregen korting, gratis ontbijt (normaal ook erg duur) en een extra grote kamer. We moesten erg lachen toen we op de kamer kwamen, het is een soort balzaal met voor ieder van ons een chaise longe. In de badkamer zijn twee douches, dus dat is wel gezellig :)
Over een half uurtje gaan we een tour door Memphis maken. We worden bij het hotel opgehaald. Zo werkt dat bij chique hotels.
Vanavond gaan we naar Bealestreet en morgen naar Graceland.
Helaas dus geen foto's.

Update:
De tour was werkelijk de slechtste tour die we ooit gedaan hebben. We zijn zelfs bij de lobby van een ziekenhuis (!!!!) gestopt. Gelukkig zijn zus en ik van die types die overal wel de humor van in zien. We moesten er hartelijk om lachten.
'S avonds zijn we naar Bealestreet gegaan. We hebben gegeten bij BB King' s Bleusclub. Het eten was er erg lekker. Er traden ook bands op. Dat was zo leuk dat we de hele avond zijn blijven plakken. We hadden er een topavond.
We gaan nu op de kaart kijken waar we nu heen gaan. Maar eerst naar Graceland.


Achteraf toch nog wat foto's toegevoegd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten