dinsdag 17 september 2013

Gatlinburg

Vanochtend werden we eindelijk eens wat later wakker.  We zijn tot het schokkende 6.45 uur blijven liggen.  Lekker ontbeten,  nog even tv gekeken en toen op naar Dollywood. Het is  een leuk pretpark,  maar ik hoef er niet nog een keer naar toe.  In het park hebben we eerst een water attractie gedaan omdat we dan de hele dag nog hadden om op te drogen (en dat was nodig). We hebben twee shows bezocht,  wat gegeten en een treinritje gemaakt. 
Daarna kwamen we nog een water attractie tegen die er nogal tam uit zag.  Die hebben we toen ook maar gedaan,  wat als gevolg had dat we wederom doorweekt waren.  Gelukkig was het heerlijk warm en zonnig weer.
Daarna zijn we naar de Dixie Stampede gegaan. Een dinnershow met paarden, biggen, struisvogels en een hoop humor. De show zat heel leuk in elkaar en we hebben ons prima vermaakt.  Jammer genoeg mocht je er geen fotos maken. Na de show zijn we terug naar het hotel gegaan en hebben we nog wat rondgewandeld in Gatlinburg. We zijn nog even de berg opgeweest in een stoeltjeslift. Je had hier vandaan prachtig uitzicht op de lichtjes van het stadje. Daarna hebben we nog 12 soorten moonshine geproefd.


 Toen leek het ons maar beter om weer terug naar het hotel te waggelen. 
Morgen gaan we weer de natuur in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten