zaterdag 14 september 2013

Atlanta

Zucht, alweer de laatste hele dag. Wat is het snel gegaan! Om tien uur ging de Mall of Georgia open en wij waren er klaar voor. We hebben onze laatste inkopen gedaan. Lekker nog een hapje gegeten en toen zijn we naar het laatste hotel gereden. We zaten vlak bij Atlanta, maar het hotel was toch nog 70 km rijden. Nou zou je denken dat het op zaterdag lekker rustig is op de snelweg. Dat is dus niet het geval in Atlanta, wat een drukte!

Nog even langs de Target gereden want ik was bijna vergeten dat ik nog deo's moest mee nemen voor een aantal mensen. Dit jaar heb ik gelukkig een zeer kort boodschappenlijstje meegekregen.

In het hotel is het druk, er vindt namelijk een trouwerij plaats. De bruid keek zeer chagerijnig.
Dit betekent ook dat we niet op het deck kunnen zitten, want daar vindt de plechtigheid plaats. Ik heb voorgesteld om te doen alsof we bij de bridalparty behoren zodat we vanavond gratis konden eten. Zus vond dit geen goed idee. We zouden ook nogal opgevallen zijn. We zijn weer de enige witte mensen in de wijde omtrek.
We hebben inmiddels ingechecked voor onze vlucht terug. Hopelijk verloopt deze soepel. We verwachten om op maandagochtend heeeel vroeg weer in Amsterdam te zijn.

Update: We zijn met een half uur vertraging vanuit Atlanta vertrokken omdat ze de cargodeuren niet goed konden sluiten. Je raadt het nooit: in Amsterdam moesten we anderhalf uur op onze bagage wachten omdat ze de cargodeuren niet konden openen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten