vrijdag 13 september 2013

Memphis en verder

We hebben een paar dagen geen hotel met computer aangetroffen, dus vandaar geen berichten. De techniek heeft ons dit jaar aardig in de steek gelaten. Gelukkig werkt het weer wel heel erg mee, het is heerlijk!!!!
We zijn dus naar Graceland geweest. Dit wilde zus erg graag. Het was op zich wel leuk, maar ze draaiden steeds zijn muziek. Ik ben niet zo'n fan en op een gegeven moment had ik de neiging om te vragen of ze wat anders konden draaien. Ik hou niet zo van die oude meuk (sorry oude mensen).

Toen kwamen we op het (on)zalig idee om naar het strand te gaan. Mensen die weten waar Memphis ligt weten dat dat niet in de buurt van de zee ligt. We zijn ooit eens 500 km gereden (in Texas)  om naar het strand te gaan maar we hebben dit record verbroken. Dit keer was het 800 km.
We zijn tot Anniston (geen familie van) gekomen. Willem heeft ons naar een hotel gebracht met een Longhorn steakhouse op loopafstand. Helemaal gezellig.
De volgende dag zijn we naar Savannah gereden. Dit stadje heeft een prachtig historisch centrum. Met van die bomen met hangend mos, erg mooi. We hebben een leuk (en weer erg duur) hotel in het centrum gevonden. We konden dus 's avonds lekker in het centrum rondwandelen. En weer lekker buiten op een terras gegeten.

De volgende ochtend zijn we naar Tybee Island gereden. Daar hebben we de hele dag op het strand doorgebracht. Dat was de trip meer dan waard. Wat een lekker weer!!


 Het hotel verhuurde bedjes en parasols. Het water was heerlijk warm. We zijn dus lekker af en toe in zee gesprongen.

Vervolgens zijn we weer het hele eind terug gereden naar Atlanta. We hebben toen ook nog Stone Mountain bezocht. Dit hadden we eerder geprobeerd, maar toen regende het heel erg. Nu was het zonnig en warm, maar we vonden het park niet erg bijzonder.

We hebben aan wat Atlantabewoners gevraagd wat een goede shoppingmall is. Er moet namelijk nog wel wat geshopt worden. Het werd dus de Mall of Georgia. Weer een super hotel gevonden met (het begint eentonig te worden) een goed restaurant op loopafstand (voor de kenners: Olive Garden). We hebben lekker gegeten met een flesje wijn erbij (ik hoop dat ik niet met dubbele tong schrijf). En morgen gaan we dus nog even lekker shoppen. Toen we naar het hotel terug liepen kwamen we nog langs een nagelstudio. Daarvan heb je hier erg veel. We werden naar binnen gelokt en hebben nu dus weer fantastische nette nagels met een prachtig rose kleurtje.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten