vrijdag 6 september 2013

Gatlinburg - Chattanooga

Vandaag zijn we naar Chattanooga gereden. Aangezien we weer eens naar een mall wilden heb ik eens flink gegoogled. Bleek dat de grootste mall van Tennessee zich bij Chattanooga bevond. Kwam dat even mooi uit!

Op naar de mall dus. Die hadden we al snel gevonden. Gezien onze voorkeur voor een alcoholisch drankje bij het eten zochten we een hotel op loopafstand van de mall. Ik zag al snel een Courtyard by Marriot, maar over het algemeen vinden wij deze wat aan de prijs. We hebben toch maar even gevraagd, en de prijs viel reuze mee. Ik wist er ook nog een korting en een gratis ontbijt uit te slepen. Goed geregeld dus. Toen waren we helemaal klaar voor wat retail therapy. Dat maakt hongerig dus eerst maar even lunchen.

Aangezien we door ons ondergoed begonnen te raken moesten we even bij Victoria langs.  Geen foto's van het passen, maar google maar even Doutse Kroes en Victoria's Secret, dan krijg je een beetje het idee. Ik ben tenslotte ook van Friese afkomst.

Na een paar uurtjes waren we klaar en hebben onze aankopen naar het hotel gebracht. Vanavond gaan we weer lekker uit eten. Voor de Amerikagangers, het wordt Olive Garden of Red Lobster, beide op loopafstand van het hotel.

Update: het is de Olive Garden geworden. Heerlijk gegeten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten