zondag 8 september 2013

Nashville - Savanna Tennessee

Vandaag was het plan om Nashville te bekijken en dan door te rijden naar Memphis. Zoals de titel al doet vermoeden, Memphis hebben we niet gehaald. Vanochtend gingen we op tijd op pad om naar het altijd bruisende Broadway te gaan. Dit is de straat waar alle honkeytonks zitten en al de straatmuzikanten voor de touristen spelen. Altijd bruisend, behalve op zondagochtend dan. Soms gaat er wat mis in de planning, haha. Broadway was uitgestorven. We liepen wat en toen zagen we een hop on hop off busje. Daar zijn we maar opgehopt. Zus en ik vonden dit hilarisch, bij elke halte zei de chauffeur: u mag uitstappen, maar de attractie is op zondagochtend gesloten. We zijn dus maar nergens off gehopt. Behalve om een foto te maken.
Met het busje kwamen we wel langs alle (gesloten) attracties dus we hebben wel een goede indruk gekregen van de stad. 

Ik had gelezen over de Natchez Trace Parkway, een prachtige route door de natuur, zonder vrachtwagens of billboards. Toen we er bijna waren zag ik een bordje staan met Belle Mead Plantation. Oeps, die waren we ook van plan te bezoeken. Gelukkig toch nog op tijd opgemerkt. We kregen er een interessante rondleiding en hebben in het restaurant gelunchd. We mochten binnen geen foto's maken. 

Bovenstaande foto is van het slavenverblijf. 
Vervolgens reden we door naar de Natchez Trace Parkway. Na een zo'n half uur rijden keken we elkaar aan en begonnen te lachen. Dit ging hem niet worden. De natuur was mooi, maar steeds maar meer van hetzelfde. We zijn dus van de route afgeweken. Het plan was om binnendoor naar Memphis te rijden. Dit bleek toch verder dan gedacht. We hebben Willem gevraagd om een hotel voor ons te zoeken. Dit werd een hotel in Savanna. Geen restaurant in de wijde omgeving te bekennen. Ook wordt er op zondag geen alcohol verkocht. We hebben dus maar een broodje in de hotelkamer gegeten. Wel lekker goedkoop, maar we hopen morgen toch weer wat uitgebreider te eten (vergezeld van een lekker drankje)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten