zaterdag 7 september 2013

Cattanooga - Nashville

We hebben heerlijk geslapen en vervolgens heerlijk ontbeten. Het idee was om van Chattanooga via Lookout Mountain naar Nashville te rijden. Lookout Mountain was echter een aangename verrassing waar we veel langer zijn blijven plakken dan gepland. We zijn begonnen bij de Incline Railway. Dit is de steilste personentrein ter wereld. Ik kan je vertellen, voor mensen met hoogtevrees, het is echt heeeel steil.
Daarna zijn we naar Rock City gereden, ook op Lookout Mountain. Zus en ik vonden dit heel erg leuk. Het is een prachtig natuurgebied met prachtige uitkijkpunten. Daarnaast heeft de eigenaar sprookjesachtige doorkijkjes, bruggetjes en tunneltjes gemaakt. Heel apart en erg mooi.

Als derde was er nog Ruby Falls, een ondergrondse waterval. Het was er heel erg druk. Begrijpelijk want ook dit was weer een topper. De foto's doen het geen eer aan, het was onbeschrijfelijk mooi. 


Uiteindelijk werd het dus nogal laat. We zijn naar Nashville gereden, maar we hadden geen zin om nog in het centrum naar een hotel te zoeken. Op zaterdagavond kon dat nog wel eens lastig worden. We hebben een hotel buiten het centrum gevonden. Inmiddels hadden we wel trek. Daar wist de receptionist wel wat op. Hij raadde een restaurant aan en het hotelbusje kon ons wel brengen en halen. Het was een fantastisch restaurant! Het bevond zich in een oud herenhuis met allerlei aparte kamers waar je kon eten. Na het eten zijn we naar het loungegedeelte gegaan waar we van live muziek konden genieten, het is tenslotte wel Nashville. De ober heeft toen het hotel gebeld en die kwamen ons weer halen. Wat een service! En helemaal leuk!

2 opmerkingen:

  1. Hallo zusjes, leuk om jullie verslag te lezen! Weten jullie nog hoe het restaurant heet? Wij willen juni 2014 die kant op en zijn echt opzoek naar dit soort leuke plekjes :-)
    Gr Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Ingrid,
    Ik kan je het gebied echt aanraden, we vonden vooral de Smokey Mountains prachtig! Wegens omstandigheden hadden we ons niet goed voorbereid. We waren eerlijk gezegd een beetje verdwaald toen we tegen dit hotel opliepen. Ik weet niet meer in welke wijk het hotel lag en weet ook niet meer hoe het restaurant heette. Ik heb nog geprobeerd wat te googlelen, maar dat werd niets. Sorry!

    BeantwoordenVerwijderen